СТАЊЕ НА ПУТЕВИМА НАПЛАТНИМ РАМПАМА И ГРАНИЧНИМ ПРЕЛАЗИМА

01.04.2020. СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ - 13.50

 

naplatne_stanice_18-min.jpg 

 • Ауто–пут Е-75,петља Брестовац - продужавају се до 10.04.2020. г. радови на изградњи нове бочне наплатне станице. За саобраћај затворена петља „Брестовац“. Препоручени алтернативни путни правац из правца Ниша ка Лесковцу, као и из правца Прешева ка Нишу - петља „Дољевац" за све категорије возила.
 • Врдник – Ириг- продужетак радова на санацији коловозне конструкције уз повремено наизменично пропуштање возила до 30.04.2020. г. Адекватна саобраћајна опрема и сигнализација упозорава на радове и смањење брзине.
 • Ауто-пут Е-70, гранични прелазБатровци – Кузмин 1, зона бензинске станице НИС Петрол - радови у смеру од Београда ка граничном прелазу Батровци (3км пре петље Адашевци). Саобраћај се одвија двосмерно на десном полупрофилу ауто-пута. Бензинска станица НИС Петрол која се налази у зони радова, биће затворена.
 • Ауто-пут Е-80, у зони тунела „Сопот"- радови на изградњи надвожњака, за саобраћај затворена претицајна трака, у оба смера, док се саобраћај одвија возном саобраћајном траком. Рок за завршетак радова 14.04.2020. г. у зависности од динамике извођења радова и временских услова.
 • Саветујемо возачима да без зимске опреме и ланаца не крећу на пут, а уколико се одлуче на путовање, треба да возе опрезно и пажљиво.
 • На наплатним станицамана аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.
 • Према информацијама Управе граничне полиције у 13.15 часова:
  -на граничним прелазимаХоргош и Батровци, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 180 минута,
  -на граничном прелазу Келебија, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 120 минута,
  -на граничном прелазу Прешево, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 240 минута, а на улазу је 120 минута,
  -на граничном прелазу Сремска Рача, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 60 минута.
  На осталим граничним прелазима нема задржавања.

                                    

 

Саветујемо да сви учесници у саобраћају, због своје безбедности и безбедности других учесника у саобраћају, поштују саобраћајне прописе и прилагоде брзину кретања условима на путу.

 

 

Tagovi

Komentari (0)