СТАЊЕ НА ПУТЕВИМА НАПЛАТНИМ РАМПАМА И ГРАНИЧНИМ ПРЕЛАЗИМА

29.03.2020. СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ - 17.40

 

 naplatne_stanice_18-min.jpg

 • Ауто – пут Е-75, петља Брестовац- радови на изградњи нове бочне наплатне станице. За саобраћај је затворена петља „Брестовац“. Препоручени алтернативни путни правац из правца Ниша ка Лесковцу, као и из правца Прешева ка Нишу - петља „Дољевац" за све категорије возила.
 • Ситни одронидуж нестабилних камених косина, у клисурама, усецима, засецима, највише их има на Ђердапској магистрали где се саветује опрезна вожња и придржавање саобраћајне сигнализације, која обавештава о одронима.
 • Љубовија – Рогачица, радови на мосту преко реке Трешњице. Саобраћај за путничка моторна возила наизменично једном саобраћајном траком. Забрана саобраћаја за теретна моторна возила чија укупна маса прелази 3 тоне. Алтернативни правац за теретна моторна возила:Ваљево – Дебело брдо – Рогачица.
 • Ауто-пут Е-70, гранични прелаз Батровци – Кузмин 1, зона бензинске станице НИС Петрол - радови у смеру од Београда ка граничном прелазу Батровци (3 km пре петље Адашевци).Саобраћај се одвија двосмерно на десном полупрофилу ауто-пута. Бензинска станица НИС Петрол која се налази у зони радова je затворена.
 • Возачима саветујемо да без зимске опреме и ланаца не крећу на пут, а уколико се одлуче на путовање, треба да возе опрезно и пажљиво.
 • На наплатним станицама на аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.
 • Према информацијама Управе граничне полиције у 17.15 часова:
  -на граничном прелазу Келебија, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 120 минута,
  -на граничном прелазу Прешево, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 60 минута.
  На осталим граничним прелазима нема задржавања.

 

 

Саветујемо да сви учесници у саобраћају, због своје безбедности и безбедности других учесника у саобраћају, поштују саобраћајне прописе и прилагоде брзину кретања условима на путу.

 

Tagovi

Komentari (0)