СТАЊЕ НА ПУТЕВИМА НАПЛАТНИМ РАМПАМА И ГРАНИЧНИМ ПРЕЛАЗИМА

21.03.2020. СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ - 13.24

 naplatne_stanice_18-min.jpg

 

  • Петља Врбас - улаза у Србобран, до 01.04.2020. г. обустава саобраћаја због радована изради завршног асфалтног слоја. Алтернативни путни правац: Србобран-петља Фекетић и Србобран-петља Сириг. Молимо учеснике у саобраћају да поштују постављену саобраћајну сигнализацију.
  • Кладово – Брза Паланка, oд 23.3.2020.г. до 1.6.2020.г., – обустава саобраћаја због радова на реконструкцији моста у Грабовици.Алтернативни путни правац за путничка моторна возила су локалне улице у месту Грабовица, док ће саобраћај за сва теретна моторна возила (камионе, камионе са приколицом, шлепере) и аутобусе бити преусмерен на следеће алтернативне путне правце: Неготин – Штубик, Клокочевац – Поречки мост и Поречки мост – Кладово.
  • Mост преко реке Тамиш, код места Орловат, обустава саобраћаја због радова на редовном одржавању, од 21.03.2020. до 20.08.2020. г. Алтернативни путни правци за возила која се крећу из правца Зрењанина и Перлеза ка Томашевцу, Уздину и Ковачице преко места Орловат, Фаркаждин – Ковачица, а возила која се крећу из правца Падине и Ковачице ка месту Орловат, и даље према Зрењанину, Фаркаждин - Перлез.
  • Од 16.03.2020. године,због радова на рехабилитацији пута,измена режима саобраћаја између чеоне наплатне станице Шид и искључења за Шид, из смера граничног прелаза Батровци ка Београду.Саобраћај се одвија двосмерно на левом полупрофилу ауто-пута и није омогућено искључење са ауто-пута за Шид на петљи Адашевци - из правца ГП Батровци возила ће се упућивати на петљу Кузмин. На петљи Адашевци у функцији је укључење ка ГП Батровци из правца Шида.
  • На наплатним станицама на аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.

 

 

Саветујемо да сви учесници у саобраћају, због своје безбедности и безбедности других учесника у саобраћају, поштују саобраћајне прописе и прилагоде брзину кретања условима на путу.

Tagovi

Komentari (0)