СТАЊЕ НА ПУТЕВИМА НАПЛАТНИМ РАМПАМА И ГРАНИЧНИМ ПРЕЛАЗИМА

15.03.2020. СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ - 17.30

 

 naplatne_stanice_18-min.jpg

 • Ауто-пут Е-70, између чеоне наплатне станице Шид и искључења за Шид, смер гранични прелаз Батровци -Београд, радови на рехабилитацији пута,од 16.03.2020. г. Саобраћај ће се одвијати двосмерно на левом полупрофилу ауто-пута и неће бити омогућено искључење са ауто-пута за Шид, на петљи Адашевци, из правца граничног прелаза Батровци (возила ће се упућивати на петљу Кузмин). Неће радити бензинска станица Мол, која се налази у зони радова. Такође, од 16.03.2020. г, на петљи Адашевци биће опет у функцији укључење ка граничном прелазу Батровци из правца Шида.
 • Краљево – Јарчујак(фабрика Леони), од 17.03.2020. г, од 09 до 18 ч доћи ће до обуставе саобраћаја због радова на асфалтирању пута. Алтернативни путни правац: улица Јована Дерока и улица Војводе Степе.
 • Лесковац – Власотинце, деоница Лесковац југ–петља на aуто-путу Е-75 (код Власотиначког моста), у дужини око 6,5 km - радови на појачаном одржавању коловоза. Саобраћај се одвија двосмерно,наизменичним пропуштањем возила, уз семафорску сигнализацију.
 • Ситни одрони дуж нестабилних камених косина, у клисурама, усецима, засецима. Највише их имана Ђердапској магистрали где се саветује опрезна вожња и придржавање саобраћајне сигнализације, која обавештава о одронима.
 • Забране за шлепере и камионе са приколицомсу на снази на следећим путним правцима:
  Јошаничка Бања - Копаоник; Нови Пазар - Дежева - Шароње - Одвраћеница; Дубац - Ивањица (Каона)
  Преко Брдо - Граница ПЗП Ивањица/Нови Пазар; Граница ПЗП Ивањица/Нови Пазар - Одвраћеница - Преко Брдо
  веза са државни путем 197 - Куманица - Глеђица; Копаоник - Рудница; Граница ПЗП Крушевац/Нови Пазар - Копаоник
 • Постоји могућност појаве магле на путевима, а поготово на деоницама које се простиру дуж речних токова, котлина, клисура као и на путним објектима преко река.
 • На наплатним станицамана аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.
 • Према информацијама Управе граничне полицијеу 17.15часова:
  -на граничном прелазу Батровци, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 300 минута,
  -на граничном прелазу Хоргош, на улазу, задржавање за путничка моторна возила је 90 минута,
  На осталим граничним прелазима нема задржавања.

 

 

Саветујемо да сви учесници у саобраћају, због своје безбедности и безбедности других учесника у саобраћају, поштују саобраћајне прописе и прилагоде брзину кретања условима на путу.

 

Tagovi

Komentari (0)