СТАЊЕ НА ПУТЕВИМА НАПЛАТНИМ РАМПАМА И ГРАНИЧНИМ ПРЕЛАЗИМА

24.02.2020. Сервисне информације – 17,30

 

Завршетак радова на државном путу I А реда број 1, између петље Дољевац и петље Мерошина

ЈП „Путеви Србије“ Вас обавештава да су завршени сви радови на изградњи далековода,на државном путу I А реда број 1, између петље Дољевац и петље Мерошина, чије извођење је било планирано до 27.02.2020.године.

Данас, 24.02.2020.године, од 17 часова,  након уклањања сигнализације саобраћај ће на предметној деоници бити у потпуности нормализован.

Задржавања возила на наплатним станицама

ЈП „Путеви Србије“ Вас обавештава да нема задржавања возила на наплатним станицама на аутопутевима Републике Србије.

 

 naplatne_stanice_18-min.jpg

 

  • Ниш – Лесковац, петља „ Брестовац“– од 25.2.2020. г, од 10 ч. радови на рушењу старе привремене наплатне станице и радови на изградњи нове бочне наплатне станице са свом потребном инфраструктуром; за саобраћај ће бити затворена петља „Брестовац“.
    Алтернативни путни правац из правца Ниша ка Лесковцу, као и из правца Прешева ка Нишу је петља „Дољевац“ за све категорије возила.
  • Панчевачки мост, смер Београд-Панчево- до 4.3.2020.г. од 9.30 до 14.30 ч, радови на санацији оштећене мостовске ограде у десној саобраћајној траци. Саобраћај се одвија левом слободном саобраћајном траком.
  • Обреновац – Београд- радови на санацији клизишта „Дубоко“, уз повремене обуставе саобраћаја у трајању од по 3 минута у једном смеру – због уласка/изласка грађевинских машина.
  • Петља Марковац-Свилајнац, код Свилајнца- до 24.6.2020. године, радови на појачаном одржавању, уз наизменично пропуштање возила.
  • Власотинце – Свође - радови до маја 2020. г. Саобраћај се одвија двосмерно. У зони радова ограничење брзине од 20 до 40 km/h.
  • На наплатним станицамана аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.

 

 

Саветујемо да сви учесници у саобраћају, због своје безбедности и безбедности других учесника у саобраћају, поштују саобраћајне прописе и прилагоде брзину кретања условима на путу.

Tagovi

Komentari (0)