СТАЊЕ НА ПУТЕВИМА НАПЛАТНИМ РАМПАМА И ГРАНИЧНИМ ПРЕЛАЗИМА

12.02.2020.СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ – 13.46

 

naplatne_stanice_18-min.jpgНа деоници Парагово - Нови Сад, у смеру према Новом Саду, после саобраћајне незгоде, саобраћај се одвија нормално.

 

 • Рашка-Нови Пазар,(улаз у Нови Пазар)– радови на санацији моста до 20.4.2020.године, уз наизменично пропуштање возила.
  • Батајница – Добановци, деоница дужине 300 метара, између цркве Светог Јована и пруге у Батајници (Шангајска улица) - радови на санацији до 29.2.2020. године уз наизменично пропуштање возила.
  • Обреновац – Београд - радови на санацији клизишта „Дубоко“, уз повремене обуставе саобраћаја у трајању од по 3 минута у једном смеру – због уласка/изласка грађевинских машина.
   Петља Марковац-Свилајнац, код Свилајнца - радови на појачаном одржавању до 24.6.2020. године, уз наизменично пропуштање возила.
  • Петља Врбас – Врбас (Фекетић) - радови на проширењу коловоза до 22.3.2020.године, уз наизменично пропуштање возила.
  • На наплатним станицама на аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.

 

ЈП „Путеви Србије“ Вас обавештава да су данас, 12.02.2020.године почели радови на санацији моста на државном путу I Б реда број 22, деоница Рашка-Нови Пазар, (улаз у Нови Пазар). 

Саобраћај се одвија наизменичним пропуштањем возила уз помоћ семафора. Радови ће се изводити до 20.04.2020.године и биће обезбеђени адекватном саобраћајном сигнализацијом и опремом.

 

На ауто-путу Е-80, од портала Прогон до граничног прелаза Градина- колона теретних возила у зауставној траци, при чему се теретна возила заустављају и у зауставној траци пре наплатне станице Димитровград.
Саобраћајна полиција је на терену и регулише саобраћај.

 

 

 

Саветујемо да сви учесници у саобраћају, због своје безбедности и безбедности других учесника у саобраћају, поштују саобраћајне прописе и прилагоде брзину кретања условима на путу.

Tagovi

Komentari (0)