СТАЊЕ НА ПУТЕВИМА НАПЛАТНИМ РАМПАМА И ГРАНИЧНИМ ПРЕЛАЗИМА

09.02.2020. Сервисне информације - 13.23

 

 naplatne_stanice_18-min.jpg

  • Aуто-пут Е-75, петља „Мостар“ - петља „Аеродром“ у смеру ка Шиду09.02. и 10.02.2020.г. од 22 до 02 ч. изводиће се радови на постављању државних заставица Републике Србије. Радови ће се изводити у покрету, у претицајној саобраћајној траци, и биће обезбеђени адекватном саобраћајном сигнализацијом и опремом. Молимо учеснике у саобраћају да поштују саобраћајну сигнализацију и да прилагоде брзину кретања условима на путу.
  • Љубовија – Рогачица, радови на мосту преко реке Трешњице, саобраћај се одвија наизменично једном саобраћајном траком за путничка моторна возила, док је забрана саобраћаја за возила чија укупна маса прелази 3 тоне, алтернатива Ваљево – Дебело брдо – Рогачица. Планирани рок заврештка радова 31.03.2020. године.
  • До 20.05.2020. године изводиће се радови на појачаном одржавању коловоза, на државном путу I Б реда број 39, Лесковац – Власотинце, деоница Лесковац југ – петља на државном путу I А реда број 1 (код Власотиначког моста), у дужини око 6,50км. У току извођења радова саобраћај ће се одвијати двосмерно, наизменичним пропуштањем возила, уз семафорску сигнализацију.
  • Ауто-пут Е-75, петља „Београд“,11.02.2020.г. изводиће се радови на монтажи саобраћајно/изменљиве сигнализације у зауставној и возној саобраћајној траци а саобраћај ће бити преусмерен у претицајну саобраћајну траку у дужини од 100 метара. Изводиће се следећом динамиком:

         -у смеру ка Новом Саду, од 09.00 до 12.00 часова,

         -у смеру ка Остружници, од 12.00 до 15.00 часова

  • Прилази зимским туристичким центрима су проходни.
  • Саветујемо возачима да без зимске опреме и ланаца не крећу на пут, а уколико се одлуче на путовање, треба да возе заиста опрезно и пажљиво.
  • На наплатним станицамана аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила

 

 

Саветујемо да сви учесници у саобраћају, због своје безбедности и безбедности других учесника у саобраћају, поштују саобраћајне прописе и прилагоде брзину кретања условима на путу.

 

Tagovi

Komentari (0)