СТАЊЕ НА ПУТЕВИМА НАПЛАТНИМ РАМПАМА И ГРАНИЧНИМ ПРЕЛАЗИМА

13.01.2020.СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ – 22:30

 

 • Ауто-пут Е-763, од Сурчина до Прељине саобраћај се одвија успорено због магле која смањује видљивост на 100 метара.

Радови на државном II А реда број 127, деоница петља Стара Пазова -Стари Бановци

ЈП „Путеви Србије“ Вас обавештава да се од данас,13.01.2020.године, изводе радови на ископу канала на државном путу II А реда број 127, на деоници петља Стара Пазова -Стари Бановци.

За време извођења радова на снази је наизменично пропуштање саобраћаја регулисано ручном сигнализацијом до 16часова, док се од 16 часова саобраћај одвија двосмерно уз смањену брзину и опрезност учесника у саобраћају.

Радови су обезбеђени адекватном саобраћајном сигнализацијом и опремом.

 naplatne_stanice_18-min.jpg

 • Првомајска улица у Панчеву- до 31.01.2020.године радови на појачаном одржавању; за саобраћај ће бити затворена десна страна коловоза, од раскрснице код улице Боре Станковића до раскрснице са улицом Жарка Зрењанина, а саобраћај ће се одвијати двосмерно левом страном коловоза.
   Од петље „Врбас“ до улаза у Србобран – за време извођења радова, саобраћај се одвија неометано, док у наредном периоду, уколико временски услови буду дозвољавали, изводиће се уз наизменично пропуштање возила.
   Степојевац-Лазаревац, у зони стоваришта „Матијашевић“ - радови на уклапању нове саобраћајнице, уз наизменично пропуштање возила.
  • Батајница – Добановци - до 31.01.2020. године-радови на санацији у дужини од 300 метара, између цркве Светог Јована и пруге у Батајници (Шангајска улица), уз наизменично пропуштање возила.
  • Обреновац – Београд - радови у наредна три месеца, уколико временски услови то дозволе, на санацији клизишта „Дубоко“ уз повремене обуставе саобраћаја у трајању од по 3 минута у једном смеру – због уласка/изласка грађевинских машина.
  •На наплатним станицама на аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила. 

Саветујемо да сви учесници у саобраћају, због своје безбедности и безбедности других учесника у саобраћају, поштују саобраћајне прописе и прилагоде брзину кретања условима на путу.

Tagovi

Komentari (0)