СТАЊЕ НА ПУТЕВИМА НАПЛАТНИМ РАМПАМА И ГРАНИЧНИМ ПРЕЛАЗИМА

11.01.2020. Сервисне информације -14.11

 Обилазница око Београда - од петље Орловача ка Бубањ Потоку успорено одвијање саобраћаја. (14.32)

naplatne_stanice_18-min.jpg 

  • Постоји могућност појаве магле на путевима, а поготово на деоницама које се простиру дуж речних токова, котлина, клисура као и на путним објектима преко река.
  • 13.01.2020. године, од 07.00 до 16.00 Лазаревац (Ибарски пут) - Ћелије, код Ћелија, изводиће се радови на постављању индуктивних петљи у коловоз.У зони радова у дужини од 50м, саобраћај ће се одвијати наизменичним пропуштањем возила једном саобраћајном траком.
  • Блаце-Белољин - саобраћај се одвија уз градилишну саобраћајну сигнализацију, уз максимално ограничење брзине 40 km/h.
  • Првомајска улица у Панчеву- до 31.01.2020.године радови на појачаном одржавању. У току извођења радова, за саобраћај ће бити затворена десна страна коловоза, од раскрснице код улице Боре Станковића до раскрснице са улицом Жарка Зрењанина, а саобраћај ће се одвијати двосмерно левом страном коловоза.
  • Ауто-пут Е-70, у зони петље „Адашевци“, смер од граничног прелаза Батровци ка Београду, од 11.01.2020. године радови на рехабилитацији.
    Саобраћај ће се одвијати двосмерно на левом полупрофилу ауто-пута. Из правца Шида у смеру ка Београду (наплатна станица Моровић) - неће бити омогућено укључење на ауто-пут.Могуће je укључење на петљи „Кузмин“.
  • Прилази зимским туристичким центрима су проходни.Саветује се возачима да без зимске опреме и ланаца не крећу на пут, а уколико се одлуче на путовање, треба да возе заиста опрезно и пажљиво.
  • На наплатним станицамана аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.

 

Саветујемо да сви учесници у саобраћају, због своје безбедности и безбедности других учесника у саобраћају, поштују саобраћајне прописе и прилагоде брзину кретања условима на путу.

Tagovi

Komentari (0)