СТАЊЕ НА ПУТЕВИМА НАПЛАТНИМ РАМПАМА И ГРАНИЧНИМ ПРЕЛАЗИМА

08.01.2020. СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ - 14.14

 

naplatne_stanice_19-min.jpg

 

  • Блаце-Белољин- саобраћај се одвија уз градилишну саобраћајну сигнализацију, уз максимално ограничење брзине 40 km/h.
  • Ауто - пут Е-763, деоница Прељина (крај изграђеног ауто-пута) – Прељина (наплатна станица) – Прељина (веза са државним путем I А реда број 2) - од 16.12.2019. године до 01.04.2020. године радови на проширењу комплекса наплатне станице „Прељина“. У зони радова саобраћај се одвија успорено уз постављену привремену саобраћајну сигнализацију.
  • Гаџин Хан – Боњинце- oд 23.10.2019. изводе се радови на санацији клизишта. Саобраћај преусмерен на стару трасу државног пута Гаџин Хан – Бабушница. Планирано трајање до 20.01.2020.године, уколико временски услови дозволе.
  • Лис – Краварица - обустава саобраћаја због оштећења/отцепљења коловозне конструкције у зони мостапреко реке Бјелице. Алтернативни путни правци за путничка возила су локални путеви Лучани – Лопаш и Гуча – Краварица.  Алтернативни путни правац за теретна моторна возила: Лис – Лучани – Кратовска Стена, Кратовска Стена – Пожега, Пожега - Ариље.
  • Првомајска улица у Панчеву- од 18.12.2019.године до 31.01.2020.године радови на појачаном одржавању. У току извођења радова, за саобраћај ће бити затворена десна страна коловоза, од раскрснице код улице Боре Станковића до раскрснице са улицом Жарка Зрењанина, а саобраћај ће се одвијати двосмерно левом страном коловоза.
  • Саветује се возачима да без зимске опреме и ланаца не крећу на пут, а уколико се одлуче на путовање, треба да возе заиста опрезно и пажљиво.
  • На наплатним станицама на аутопутевимау Републици Србији нема задржавања возила.

 

 

Саветујемо да сви учесници у саобраћају, због своје безбедности и безбедности других учесника у саобраћају, поштују саобраћајне прописе и прилагоде брзину кретања условима на путу.

Tagovi

Komentari (0)