Стање НА ПУТЕВИМА НАПЛАТНИМ РАМПАМА И ГРАНИЧНИМ ПРЕЛАЗИМА

27.03.2020. СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ - 13.30

 

naplatne_stanice_18-min.jpg 

 • Ауто-пут Е-75,деоница наплата „Југ“ - петља „Центар“, смер Београд - Нови Сад, од 07 до 17 ч, радови на поправци на денивелисаној банкини - до 31.03.2020. г. У зони радова саобраћај се одвија возном саобраћајном траком.
 • Ауто-пут Е-80, у зони тунела „Сопот" - радови на изградњи надвожњака, за саобраћај је затворена претицајна саобраћајна трака, у оба смера, док се саобраћај одвија возном саобраћајном траком, рок за завршетак радова је 14.4.2020. г. у зависности од динамике извођења радова и временских услова.
 • Код места Орловат на мосту преко реке Тамиш, до 20.08.2020. г, обустава саобраћаја због радова на редовном одржавању. Алтернативни путни правци за возила која се крећу из правца Зрењанина и Перлеза ка Томашевцу, Уздину и Ковачице преко места Орловат, упућују се на државни пут II А реда број 129, Фаркаждин – Ковачица, а возила која се крећу из правца Падине и Ковачице ка месту Орловат, и даље према Зрењанину, упућују се на државни пут II А реда број 129, Фаркаждин - Перлез.
 • Кладово – Брза Паланка – обустава саобраћаја због радова на реконструкцији моста у Грабовици.
  Алтернативни путни правац за путничка моторна возила су локалне улице у месту Грабовица, а за сва теретна моторна возила (камионе, камионе са приколицом, шлепере) и аутобусе преусмерен на следеће алтернативне путне правце: Неготин – Штубик, Клокочевац – Поречки мост и Поречки мост – Кладово.
 • Првомајска улица у Панчеву, од раскрснице са улицом Боре Станковића до раскрснице са улицом Жарка Зрењанина - радови на појачаном одржавању десне коловозне траке до 06.04.2020. г. У зони радовасаобраћај преусмерен у леву коловозну траку.
 • На наплатним станицамана аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.
 • Према информацијама Управе граничне полиције у 13.15 часова:
  -на граничном прелазуСремска Рача, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 60 минута.
  На осталим граничним прелазима нема задржавања.

 

 

Саветујемо да сви учесници у саобраћају, због своје безбедности и безбедности других учесника у саобраћају, поштују саобраћајне прописе и прилагоде брзину кретања условима на путу.

 

Tagovi

Komentari (0)