Распродато филхармониjско вече посвећено бенду Metallica

Огромно интересовање за „Black Symphony“ у СНП-у, заказана и МТС дворана

„Зрењанинска филхармониjа“ и „Black Metallica tribute band“ распродали су концерт заказан за четвртак 23. новембра у Српском Народном Позоришту у Новом Саду, и наjавили да ће се музички спектакл „Black symphony“ одржати и 17.марта у МТС дворани.

 Black Metallica Symphony poster - 2.jpg

Сви љубитељи хеви метала, али и звука филхармониjе, имаће jединствену прилику да чуjу наjвеће хитове спектакла коjи се десио у Сан Франциску 1999. године под називом „S&M“.

„The call of Ktulu“, „No leaf clover“, „Nothing else matters“, „Master of puppets“ i „Enter sandman“, само су неке од песама коjе ће бити изведене, а на репертоару ће се наћи и неколико новитета коjе досад нико ниjе одсвирао у оваквом саставу попут „Sanitarium“, „Unforgiven“ i „Creeping death“.

Оваj изванредни проjекат, поред чланова jедног од наjбољих трибуте бендова, на сцени окупља и више од 30 филхармоничара. Подсетимо, „Black Metallica tribute band“ и „Зрењанинска филхармониjа“ одржали су током 2021. године два концерта у оквиру манифестациjа „Дани пива“ у Зрењанину и „Ноћ Музике“ на Ташмаjданском стадиону у Београду, а у априлу 2023. године у Новом Саду, и то управо у СНП-у. Такође, „Блацк сyмпхонy“ изведен jе и на Новосадском Саjму.

„Black Metallica tribute band“ jе пре овог проjекта имао такође броjне концерте, међу коjима су и наступ на EXIT-у, затим на фестивалу у Португалиjи „Landas do rock“, али и на разним фестивалима по Словениjи и Хрватскоj, Румуниjи, Бугарскоj…

https://youtu.be/VtHj5Try2Nw?si=GOUGYm2BGVrVT4fL

„Black Metallica tribute band“ и „Зрењанинска филхармониjа“ ће осим у Новом Саду и Београду наступати и у Трсту 28. новембра, затим у Љубљани 29. новембра, и у Загребу 11. децембра. Италиjа, Словениjа, Хрватска, Црна Гора и Македониjа неке су од првих земаља у коjима ће се одиграти „Black symphony“.

Не пропустите догађаj коjи jе на светском нивоу, вредан сваке метрополе и концертне дворане. Више информациjа о куповини улазница за концерт у Београду биће ускоро доступно на саjту МТС дворане.

Tagovi

Komentari (0)