ПОНОВО ЗАЈЕДНО - Поглед проматрача мења све

У част публике која се враћа у позоришта, уметници Народног позоришта  на балкону и на главном улазу, у суботу 29. августа 2020. године у 22 часа извешће пригодан програм поводом почека сезоне.

 NARODNO POZORISTE ZGRADA 026 1.jpg

У програму ће наступити чланови сва три ансамбла Народног позоришта и гости: Првакиња Драме  глумица Радмила Живковић, глумица Сузана Лукић  и  млади глумци Богдан Богдановић и Немања Стаматовић, солисти Опере Народног позоришта Јадранка Јовановић, мецоспоран,  Јанко Синадиновић, тенор и млада сарадница Евгенија Јеремић, сопран, ансамбл Балета Народног позоришта, кореограф је Дејан Коларов, а солисти су Милица Јевић Дрндаревић, Силвија Џуња, Ана Иванчевић, Татјана Татић, Теодора Спасић, Олга Олћан, Љупка Стаменовски.

015 SALA 05 1.jpg

 Специјални гости Народног позоришта који ће учествовати на отварању су Софија Кнежевић, џез певачица која тренутно живи и ради у Њујорку и Елиот Лејсон, музичар из Њујорка.

 

 

После непланиране паузе која је трајала скоро шест месеци, велико нам је задовољство и радост што  ћемо се поново дружити са нашом верном публиком.

 

Програм који ћемо извести у суботу, поклањамо београђанима и гостима Београда, и молимо их да се понашају  у складу са прописаним мерама заштите од Ковида 19.

 

МАРКЕТИНГ НАРОДНОГ ПОЗОРИШТА

Tagovi

Komentari (0)