Представа

Представа "Јасмин на странпутици" у КЦ Инђија

Лепа вест за све љубитеље дасака које живот значе - 30. априла 2017. године у Културном центру у Инђији гостује представа "Јасмин на странпутици".

Јасмин… лик залутао у земљу у којој тражи спас од рата и страхота којима није припадао, које ничим није изазвао, али чији га одјек прати у стопу. Да ли је Београд спас, да ли ће у њему пронаћи мир, или бар добити визу за неку другу земљу, за неки други срећнији свет?

Марлена… психијатар, чија је судбина слична свим душама одраслих у времену комунизма и која тек на крају живота налази утеху у вери својих дедова које се тако лако целог живота одрицала. Њена побожност, тако накнадна, не доноси мир њеној изгубљеној души… Била је кћер амбасадора у Француској и слепо је бринула о оцу не водећи рачуна о себи…

Сташа… сликарка, наизглед тако окрутна, склона разврату, љубитељ сваке врсте скандала, слободна, речита, пркоси свету и слика само ђаволе… Слика оно што види око себе.

Ко је овде жртва, ко племенит, ко окрутан? Ко је хришћанин, а ко атеиста, открива крај ове приче, коју вам нећемо открити.

Текст: Љиљана Лашић

Режија: Владимир Лазић

Улоге: Рада Ђуричин, Љиљана Лашић, Иван Босиљчић

Ово је комад са три лица, а могао је да има тридесет, или три милиона, битна је порука.


Улазнице се могу купити на благајни Културног центра сваког дана од 18 до 20 часова.

Цена улазнице: 700,00 динара.

Komentari (0)