Позив угоститељима у некатегорисаним објектима

Општина Мали Зворник позива угоститеље са подручја општине Мали Зворник који пружају услуге смештаја у некатегорисаном угоститељском објекту (смештај врсте хостел, преноћиште, коначиште, ботел, хан, конак, етно кућа, салаш, вила, кампиралиште, кампинг одмориште, кампинг стоп и др; у некатегорисаном угоститељском објекту за смештај наутичког туризма; у некатегорисаном објекту за смештај ловног туризма врсте ловачки дом, ловачка кућа и ловачка колиба,) да ради евидентирања поднесу пријаву јединици локалне самоуправе. Пријаве се поднесе у Општинској управи општине Мали Зворник, Краља Петра I бр 38, канцеларија број 19.

opstina_Mali_Zvornik.jpg 

Од 1. октобра почетком примене правилника којим се уређује област централног информационог система (еТуриста), угоститељи ће моћи да пријављују домаће и стране туристе, искључиво преко централног информационог система (ЦИС).

Из министарства упозоравају да неиспуњењем поменутих обавеза угоститељи чине прекршај из Закона о угоститељству и Закона о странцима о чему ће бити обавештена туристичка инспекција и служба за странце Министарства унутрашњих послова.

У прилогу се налази образац пријаве.

Tagovi

Komentari (0)