Поново концерти за бебе

Дуго очекивана вест коjа ће обрадовати многе родитеље су нови концерти за бебе у Београдскоj филхармониjи, од 8 – 10 септембра, од 11 и 12.30 часова (Студентски трг 11). Бебе од нула до две године уживаће у посебном програму коjи заjедно са оркестром изводи клавирски дуо ВооДоо под управом диригента Ивана Марковића.

 bebe u bgf.jpg

Сала Београдске филхармониjе ће поново бити претворена у музичку играоницу где ће бебе моћи слободно да се забављаjу, овога пута уз звуке „Карневала животиња“, К. Сен Санса. У jедном од наjпопуларниjих дела дечjе музичке литературе, наjмлађи ће моћи да чуjу како се кроз мелодиjе и инструменте представљаjу лабуд, кукавица, кенгур, слон, кокошке, петлови и многи други припадници животињског света. 

Ограничени броj улазница биће у продаjи од 6. септембра на билетарници Београдске филхармониjе, од 10 ч као и преко филхармониjског онлаjн система, тако што jедна карта важи за jедну бебу и jедног пратиоца. Концертни термини од 11ч за сва три дана ће бити у продаjи на благаjни на Студентском тргу 11, док ће концерти од 12.30 бити доступни онлаjн.

 koncerti za bebe, sezona 19 20.jpg

У складу са епидемиjском ситуациjом и свим мерама за заштиту здравља коjе спроводи Београдска филхармониjа, присуство концертима коjе се односи на родитеље, могуће jе искључиво уз: потврду о потпуноj вакцинациjи; потврду о прележаноj инфекциjи изазваноj вирусом Ковид-19; потврду о негативном ПЦР тесту на Ковид-19, (не стариjи од 72 сата) или брзи антигенски тест (не стариjи од 48 сати). 

 

 

Jелена Милашиновић

Tagovi

Komentari (0)