Новогодишњи карате турнир

Карате клуб “Карађорђе” из Тополе, био је у недељу, 5. децембра, домаћин Новогодишњег турнира који је одржан под покровитељством Српске Карате Уније.
karate6.jpg
 
На турнир, одржан у спортској сали ОШ “Карађорђе”, се пријавило 26 екипа са укупно 428 учесника и најмасовнија је карате смотра Савеза у овој години. Манифестацију је свечано отворила принцеза Љубица Карађорђевић, а такмичарима су се обратили и Марко Ницовић, председник Српске Карате Уније, Јасна Вуковић, заменица председника општине и секретар Спортског савеза општине Топола, Влада Вујасиновић.
 
karate5.jpg
 
Сам турнир је био свечаног карактера, јер су награђивани најбољи у својим категоријама за 2021. годину. Клуб из Тополе заузео је 4. место у генералном пласману у конкуренцији 32 клуба. Најбољи сениор у борбама је Александар Еић, пионирка Маша Миловановић у катама као и женска ката екипа у саставу Кузмић, Софронијевић и Димитријевић. Признање за допринос репрезентацији добила је Исидора Васић.
 
karate1.jpg
 
Финансијску помоћ у организацији турнира пружила је Општина Топола, предузеће Морсад, АТР Павлићевић и фризерски салон Брка.

Tagovi

Komentari (0)