НАЈАВА ГАШЕЊА ЖКК СРЕМ ИЗ РУМЕ

На жалост, дошло је и до тога. Финансијски скрајнути, занемарени, дошли су до самог краја. 

Преносим у целости писмо Јованке Ралић, председнице ЖКК СРЕМ:

 fin jovanka ralic i uros dragojlovic.jpg

 

Поштовани,

   

   Обавештавамо вас да смо принуђени да ИСТУПИМО ИЗ СУПЕР-ЛИГЕ СРБИJЕ, тj.

не можемо започети пролећни, други део сезоне 2019-2020 год коjи почиње сутра,18.01.ог. због недостатка новчаних средстава за све трошкове коjи следе а нисмо jош све раздужили ни за прошлу годину (куглана у Голубинцима, котизациjа, гориво) jер нас ниjе испоштовала ни Општина Рума а преварио нас jе и Савез спортова из Руме коjи нам ниjе пребацио задњи квартал за прошлу годину од 50.000,00 дин а чиме би могли раздужити наjвећи део обавеза и започети пролећну полусезону.

 

Општепознато jе да смо иначе у 2019-тоj драстично и неоправдано (противно многим правилницима и критериjумима)оштећени као клуб jер смо из буџета Општине добили свега 200.000,00 дин. што jе довољно jедва за месец дана активности Клуба jер се зна да ми већ 9 година играмо "као домаћини" на кугланама ван Руме а и тренирамо на тим кугланама пошто jе Румска куглана иначе у распаду.

Из свега изнетог се може закључити да смо ми сами, чланови Клуба и током протекле, 2019-те године сносили сами трошкове многих утакмица, и то више нисмо у могућности.

Упутили смо безброj молби, жалби, захтева, образложења свим чиниоцима у Руми а потом и свим институциjама у Држави ал ни од кога нисмо добили ни ваљан, протоколарни одговор а камоли подршку ил помоћ.

Напротив нису нам ето дали ни ту "милостињу" за коjи су сами донели одлуку.

Боjим се да нам се спорт сарањуjе само нам то jош нико ниjе jавио...."живео риjалити"....

Извините на мало "озбиљне" шале...

 

Такође вас обавештавам да се ЖКК "Срем" НЕЋЕ ГАСИТИ и да ћемо наставити да се такмичимо у свим другим акциjама коjе организуjу наше куглашке организациjе за све категориjе.

 

Уjедно вас обавештавам да ћемо настоjати измирити све своjе новчане обавезе по цену да подигнемо приватне новчане кредите у наредних 2-3 месеца.

   

   Хвала на разумевању,

  

 С поштовањем,

 

     Jованка Ралић,

     Председница ЖКК "СРЕМ"

     РУМА

 

Tagovi

Komentari (0)