Након 40 година - Хи-мен поново на малим екранима

 profile.png

 

 

 

 

 

 

 

Приредио: Драган Милошевић

 

Синоћ је објављен и први трејлер за нову серију Masters of the Universe, која носи назив Revelation, и која је званично најављена још средином маја ове године. Премијера првих пет епизода је заказана за 23. јул. Злослутни глас Скелетора синхронизује Лук Скајвокер (глумац Марк Хамил).

 netflix-he-man-and-the-masters-of-the-universe-01.jpg

У питању је директан наставак на оригиналну серију која се завршила још 1985. године. Ево како нови серијал описује Смит, део тима који ради на новим Мастерс-има : „Наш серијал је буквално предвиђен као следећа епизода у анимираној серији из 80-их која се емитовала од 1983-1985. Ово је, дакле, наставак те приче.

 JHNSGPU27BC2HL74HK7YEQOZTU.jpg

Поигравамо се са оригиналном митологијом и ликовима, и поново посећујемо и дубље копамо по неким нерешеним деловима ове приче. У визуелном смислу смо донели одлуку да инспирацију тражимо у линији играчака Masters of the Universe, чији је произвођач Mattel. Mattel, једна од најпознатијих светских компанија, произвођача играчака за децу, поседује читаву библиотеку тог уметничког дела, па смо желели да се и нови серијал одмах отвори класичним деловима те колекције. Mattel се залаже за овај изглед откако су први пут и почели Мастерсе као линију играчака ’80 –их година прошлог века, а ми сада томе придружујемо и наставак цртаног филма.

Линк промотивног видеа : https://www.youtube.com/watch?v=81wyj65SJIo

Tagovi

Komentari (0)