Након распродатог СНП-а, Simply the best symphony стиже у Београд

Енергично оживљавање сећања на Тину Тарнер кроз спектакуларни шоу

У МТС дворани у четвртак 1. фебруара наредне године одржаће се рок симфониjа „Simplu the best“, након два успешна концерта у Зрењанину и Новом Саду.

Simply the best rok simfonija SNP 5.JPG

Распродат концерт Зрењанинске филхармониjе у Српском народном позоришту одржан почетком новембра, као и премиjерно извођење у Зрењанину краjем августа, показали су да у Србиjи постоjи огромно интересовање за лик и дело Тине Тарнер (Тина Турнер), али и споj оркестра са рок звуком.

Simply the best rok simfonija SNP 6.jpg

Публика jе уживала у неким од њених наjвећих хитова као што су „Proud Mary“, „What's Love got to do with It“, „Simply the best“, „We don’t need another hero“, „Private dancer“, и многи други. Чувене Тинине баладе разнежиле су све присутне, а брзи ритмови подигли свакога на ноге у пуноj сали СНП-а, чему jе допринело и изванредно дириговање Микице Jевтића.

Посетиоци су слушали неке од наjутицаjниjих и наjпознатиjих песама „краљице рока“, али и нумере музичара коjи су деловали у сличном периоду кад и она. Jулиjана Винцан jе своjом поjавом и гласом оживела сећање на Тину Тарнер, док су Александар Боjовић и Душан Бирач запевали песме бендова као што су „Gun’s and roses“, „Deep purple“, „AC/DC“, али и чувене дуете коjи су обележили Тинину светску кариjеру.

Simply the best rok simfonija SNP.JPG

Подсетимо, Зрењанинска филхармониjа изводи и „Black symphony“ посвећен групи „Metallica“ 23. новембра у Српском народном позоришту, а 24. новембра са Боjаном Пековић натупа у Зрењанину, док 26. новембра изводе исти програм на Коларцу.

Са „Black Metallica tribute“ бендом Зрењанинска филхармониjа, коjу води директор оркестра Роман Бугар, засвираће 28. новембра у Трсту и 29. новембра у Љубљани, а у СНП се 15. децембра враћа уз проjекат „Abba Symphonic“.

Сви коjи желе да доживе вече пуно енергиjе и страсти, улазнице за шоу коjи распламсава сећање на рок легенде светске музичке сцене, пре свега на Тину Тарнер, могу резервисати путем саjта МТС дворане.

Tagovi

Komentari (0)