Марjановић - Веровао сам у добар резултат у Цељу

Наш представник у спусту на дивљим водама, Марко Марjановић, протеклог викенда на Светском купу у Цељу забележио jе одличне резултате. Иако ниjе био задовољан наступом на недавно одржаном Светском првенству у Францускоj, каже да jе веровао да ће у Цељу моћи да покаже напредак, и то jе и учинио.

 IMG_4748.JPG

Искрено, jа сам презадовољан показаним вожњама. Из трке у трку мислим да ми jе ишло боље и боље и у последњоj финалноj трци сам направио наjбоље време од свих квалификационих вожњи и од jучерашњег финала. Тако да сам стварно презадовољан. Атмосфера jе била сjаjна и хвала свим навиjачима коjи су ту били из Словениjе

У односу на прошлу годину, направио си велики напредак. Шта jе разлог томе?

Прошле године сам био четврти на Европском првенству до 23 године у Солкану. Наставио сам да радим и тренирам. У Треињаку на Светском првенству нисам показао моjе наjбоље вожње. Стаза jе била заиста доста тешка и веровао сам да овде могу да поправим резултат и било jе све како треба.”

Какав jе план за будућност?

Неки план за следећу сезону jе сигурно Европско првенство у Скопљу. То jе стаза коjу познаjем и на коjоj сам већ неколико пута био и имам жељу да се ту припремим и направим наjбољи резултат до сада“.

Закључио jе Марjановић коjи jе првод гана Светског купа у Цељу у дисциплини класик заузео дванаесто место, док jе у наредна два дана такмичења у дисциплини спринт заузео jеданаесто и осмо место у веома jакоj конкуренциjи.

 

Tagovi

Komentari (0)