Мушичарска Лига 2021 треће и четврто коло Ђетиња 

 1Sale.jpg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Аутор текста: Саша Радосављевић
 
 
Након додатних одлагања и прекрајања календара претходног викенда (12. и 13.06.2021.) одржана су два кола (треће и четврто) Мушичарске Лиге Србије 2021 на реци Ђетињи изнад Ужица. Ово је уједно и наставак двогодишњег циклуса изборног такмичења за репрезентацију Србије. Наравно да је распоред Лиге и ове године скројила епидемиолошка ситуација и добро је да смо успешно одржали наставак такмичења. У појединачној конкуренцији за наслов Првака Србије и избор репрезентативаца такмичи се 20 такмичара из 8 клубова међу којима и три такмичара ОСР „СМУЂ“ из Пожаревца. 
 
IMG-4afff1ebfdc2cbe7f4ffe5af40598b12-V.jpg
 
Такмичаре је дочекао јако низак водостај за ово доба године а временски услови су били нестабилни што је изузетно лоше утицало на „рад“ рибе током такмичења. У недељу пре подне се обрушила права летња киша па су се такмичари и поред опреме поквасили до голе коже. И поред тога уловљено је доста риба. Хватана је само поточна пастрмка, а највећу од равно 40цм је уловио Лука Димитријевић из екипе „Но1“  из Ваљева. 
 
IMG-dcc7f523f0da2c6d142bd665aacb56c9-V.jpg 
 
Првопласирана 3 такмичара – Дејан Пастроњевић („Клуб Мушичара“ Београд) Зденко Бребрић („Барица“ Инђија) и Александар Мишић (ОСР „СМУЂ“ Пожаревац) не могу ни помислити на опуштање у наставку такмичења јер су заостаци у секторским пласманима мали и практично првих 10-так такмичара и даље конкурише за наслов првака државе. Најбољи пример за то је Милан Мартић (ОСР „СМУЂ“ Пожаревац) који је са првог места после 3 кола слетео на 8-мо у четвртом колу...
Такмичари ОСР „СМУЂ“ Пожаревац након велике борбе тренутно су на 3-ћем (Александар Мишић), 8-мом (Милан Мартић) и 19-том (Владимир Марковић) месту.
 IMG_20210611_200857.jpg
 
Лигу 2021 године краси крајње неизвесно такмичење, мала разлика у пласманима и смене на врху табеле. Треба истаћи и да је  дошло до изузетног напретка у такмичарском риболову у овој дисциплини – конкуренција је све јача а знање и ниво свих такмичара све виши. Следе завршна 3 кола на реци Градац код Ваљева... 
 
БИСТРО!!!

Tagovi

Komentari (0)