МИНИСТАР МАРТИНОВИЋ У ПОСЕТИ СОКОБАЊИ

Данас је председник општине Сокобања Миодраг Николић имао част да са својим тимом уприличи пријем министра државне управе и локалне самоуправе др Александра Мартиновића.

На састанку одржаном у Свечаној сали Скупштине општине Сокобања разговарано је о актуелном стању и резултатима Сокобање, али и о потребама које наша Сокобања има као место које се снажно развија и које је једна од приоритетних дестинација на туристичкој мапи Србије. Том приликом Општини Сокобања је уручено 20 лаптоп рачунара за потребе даљег унапређења рада локалне самоуправе.

380039042_709218181252446_3536511424564868514_n.jpgФото: Кристијан Ђорђевић

Министар Мартиновић је обишао Јединствено управно место, Летњу позорницу „Врело“ и биоскоп „Моравица“, што представља део резултата синергије и међусобне подршке Владе Републике Србије и Општине Сокобања. Са председником општине и његовим тимом министар је обишао и пчелињак Радивојевић у Мужинцу.

Министар Мартиновић је током своје посете истакао и да је излаз на аутопут један од приоритетних пројеката Владе Републике Србије у наредном периоду.

Председник Николић се захвалио министру Мартиновићу на посети и потврди да Сокобања иде правим путем у сигурну и стабилну будућност, као и то да је уверен да ће се сарадња Сокобање са Владом Републике Србије наставити да се одвија на најбољи начин као и до сада, на обострано задовољство а све за потребе и корист грађана Сокобање и Србије.

Састанку у Свечаној сали су присуствовали и заменик председника општине Владимир Миловановић, председник Скупштине општине Владан Петковић, начелница Општинске управе Милена Раденковић Гаћеша и шефица Кабинета председника општине Оливера Денић.

Tagovi

Komentari (0)