Карневал за бебе у Београдскоj филхармониjи

Београдска филхармониjа поново отвара своjа врата специjално за бебе поводом концертића коjи су заказани за 25, 26. и 27. октобар од 11 и 12.30 часова. За бебице од њихових првих дана до двогодишњег узраста, оркестар свира “Карневал животиња“, К. Сен Санса, заjедно са клавирским дуом ВооДоо под управом диригента Ивана Марковића. Улазнице су у продаjи од 20. октобра на благаjни Београдске филхармониjе (Студентски трг 11) као и преко филхармониjског онлине система, тако што jедна карта важи за jедну бебу и jедног пратиоца.

M. Djokovic foto.jpg Фото: Београдска филхармонија/М. Ђоковић

Поводом наjомиљениjих и веома тражених концертића, Београдска филхармониjа дочекуjе малену публику уз припремљене шарене струњаче спремне за њихову игру током коjе се препознаjу и будући музички таленти. Као и на претходним концертићима, очекуjу се “гу-гу, га-га” овациjе и много забаве како за бебе тако и за њихове родитеље.

Поред тога што jе омиљена код деце и родитеља, ова филхармониjска акциjа до сада jе награђена броjним признањима из области комуникациjа, друштвене одговорности и маркетинга од стране Друштва Србиjе за односе с jавношћу, Маркетинг мреже и Удружења за тржишне комуникациjе Србиjе.

У складу са епидемиjском ситуациjом и свим мерама за заштиту здравља коjе спроводи Београдска филхармониjа, присуство концертима коjе се односи на родитеље, могуће jе искључиво уз: потврду о потпуноj вакцинациjи; потврду о прележаноj инфекциjи изазваноj вирусом Ковид-19; потврду о негативном ПЦР тесту на Ковид-19, (не стариjи од 72 сата) или брзи антигенски тест (не стариjи од 48 сати).

 

 

 

Jелена Милашиновић

Tagovi

Komentari (0)