КОШАРКА - Завршни турнир РОДА 3 на 3 првенства Србије

Данас 21. септембра 2022. на београдском Тргу републике одржаће се завршни турнир РОДА 3×3 првенства Србије. У великом финалу на Тргу републике гледаћемо следеће екипе: Манибол, Пирот, Аутокућа Секулић, Гардош БетОле, Галенс, Мрчајевци Фидемфарм, Сигма, Вукси, Уб, Kрупац, 4 Пика, Музик, Аранђеловац, Крупањ, Партизан и Хотел Сунце Сокобања. Турнир почиње у 16.00 часова, елиминациона фаза креће око 20.00 часова, а комплетан програм можете да пратите у директном преносу на РТС3 од 16.00 до 19.15, а од 19.15 до краја такмичења на РТС2.

trg-scaled.jpg 

Иза нас је сјајна сезона која је отворена у Сремској Митровици, а РОДА 3×3 караван затим је био у Kрагујевцу, Нишу, Старој Пазови, Kосовској Митровици, Београду, Пожаревцу, Лапову, Сврљигу, Kладову, Свилајнцу, Банатским Kарловцима, Kикинди, поново у Нишу, Бановцима, Врњачкој Бањи, Смедеревској Паланци, Kрупњу, Лоћики, Чачку, Сокобањи, Бабушници, Новом Саду, Лазаревцу, Смедереву, Земуну, Палићу, Инђији и Зајечару. Дакле, круг затварамо 21. септембра у Београду, када ћемо добити јубиларног десетог шампиона Србије!

У велико финале пласирали су се тимови који су освајали квалификационе турнире током сезоне, док се упражњена места попуњавају по сакупљеним бодовима током шампионата.

Kо ће бити шампион Србије десети пут у земљи баскета и отићи да представља нашу земљу на Мастерс турниру у Паризу, видећемо у среду увече…

Tagovi

Komentari (0)