КОШАРКА - Kрупањ 3на3 - Титула за домаћина

Сада смо већ навикли да нам Kрупањ увек приреди баскеташки спектакл, а тако је и ове сезоне.

Подсетимо, пре само годину дана турнир у Kрупњу проглашен је турниром А категорије, а поверење су дефинитивно оправдали. Титулу је понела домаћа екипа Kрупањ, која је и овог викенда показала да српски баскет на њу може рачунати.

 1-IMG-2e52251f2d23c8ca47500a53f97a94b3-V.jpg

У групној фази такмичења гледали смо одличне мечеве, врхунске потезе и још једном смо се уверили зашто увек кажемо да се у Србији игра најбољи баскет.  У четвртфиналу, Муззик је савладао Скоје резултатом 20:18, домаћин Kрупањ је са 21:16 победио Осмицу, док је Троy био изузетно убедљив против Обреновца 21:8, а Мрчајевци су после велике борбе победили Сремску Митровицу резултатом 22:16.

У полуфиналу гледали смо још боље мечеве. Велику борбу водили су Мрчајевци и Kрупањ, а уз подршку публике славили су домаћини са 20:18. Мање узбудљиво и неизвесно било је у другом полуфиналу, Троy је славио против Муззика са 21:13.

Велико невреме је донело паузу, али нас није зауставило. Брзо смо стигли и до финала, а тамо смо гледали сјајан дуел. После велике борбе и незвесности, Kрупањ је успео да оправда улогу фаворита и на крају слави 18:15 против екипе Троy 3×3, те тако дође до нове титуле у првенству Србије и вредне новчане награде.

У Kрупњу смо гледали и јуниоре, а најбоље су се показали баскеташи екипе Струги 3×3, који су у полуфиналу најпре елиминисали Празну Чашу (21:10), а затим у финалу били бољи од Палкиса са 21:15.

Првенство Србије наставља се већ следећег дана, на реду је Лоћика.

Подржано од: Лашко пиво, Триглав осигурање, Рода, Интерспорт.

Tagovi

Komentari (0)