КАЈАК: Почеле припреме у Анталиjи

Група од 23 наjбољих српских каjакаша и каjакашица стигла jе у Белек у Турскоj. У сада већ традиционалноj зимскоj бази за веслачке припреме, наши наjбољи каjакаши боравиће наредних шест недеља.

P1011742.JPG

У Турску су допутовали Анастазиjа Баjук, Анђело Џомбета, Биљана Релић, Боjан Зделар, Бранко Лагунџић, Ервин Холперт, Ева Барта, Кристина Бедеч, Мариjа Достанић, Марко Драгосављевић, Марко Новаковић, Марко Суботић, Михаило Суботић, Миленко Зорић, Милица Новаковић (Старовић), Небоjша Груjић, Никола Ковачевић, Никола Расулић, Оливера Михаjловић, Петар Милковић, Стефан Векић, Владимир Торубаров и Жељана Петровић. О физичкоj припреми такмичара водиће рачуна физиотерапеут Милош Малешевић, док ће план и програм припрема за веома захтевну и дугачку сезону спроводити тренери Ненад Косиjер, Мирослав Родић, Урош Павловић, Чаба Фехер и Акош Верецкеи.

На припремама у Анталиjи од раниjе су Страхиња Стефановић и Марко Томићевић, као и тренер Милан Ђенадић.

Екипа jе стигла у одличном расположењу и сви су спремни и орни за напоран период припрема jер нас очекуjе веома дуга сезона пуна изазова. Надам се да ће нас време послужити и да ћемо успети да одрадимо све што смо зацртали„, нагласио jе селектор Павле Jованов.

Осим момака и девоjака коjи су већ почели припреме у Анталиjи, у Турску ће у наредном периоду путовати jош такмичара коjи ће тамо боравити у различитим терминима.

Наша жеља и план jесте да ове године, с обзиром на велики броj изазова коjи нас очекуjе, на базичне припреме у Турску одведемо све кандидате за развоjни, међународни и олимпиjски тим и да млађим такмичарима омогућимо да тренираjу са нашим наjтрофеjниjим и наjискусниjим такмичарима„, додао jе селектор Jованов.

На међународноj сцени наше репрезентативце у спринту очекуjе велики броj такмичења ове сезоне, а прво такмичење ће бити олимпиjске доквалификациjе средином маjа у Сегедину.

Tagovi

Komentari (0)