ИЗВЕШТАЈ СА КАДЕТСКОГ ПРВЕНСТВА

У Бачком Петровцу одржан је камп у трајању од 8. до 11. јула 2021. године. У оквиру кампа одржана су два тренинга и 6. и 7. коло Државне лиге за млађе категорије. У категорији кадета такмичили су се и кадети ОСР Смуђ Пожаревац у саставу: Никола Милосављевић,  Димитрије Петковић, Коста Радосављевић, Ђорђе Здравковић, Вељко Јовановић и Павле Крстић.
 
IMG-d4bff2761d3d3383f5202b39d696e4ed-V.jpg

Првог такмичарског дана Никола Милосављевић освојио је 6. место и 6 негативних поена. Димитрије Петковић освојио је 3. место и 3 негативна поена, Ђорђе Здравковић 6. место, 6 негативних поена и Коста Радосављевић 4. место и 4 негативна поена. Вељко Јовановић и Павле Крстић су се такмичили, али без пласмана.

Другог дана у А сектору су пецала четири наша такмичара: Никола Милосављевић на позицији А4 освојио је 6 негативних поена, Ђорђе Здравковић на позицији А6 освојио је 7 негативних поена и Димитрије Петковић на позицији А8 освајио је 5 негативних поена. Вељко Јовановић био је без пласмана. Коста Радосављевић пецао је у Ц сектору и освојио је 4. место и 4 негативна поена, а Павле Крстић пецао је у Б сектору и био је без пласмана.
 
IMG-20210711-WA0009.jpg

Димитије Петковић, као најбоље рангирани такмичар, после седам одржаних кола, освојио је 22 негативна поена и завршио као 3. на Државном првенству у категорији кадета.
Такмичење је одржано у тешким условима јер је температура ваздуха прелазила и преко 40 степени. Уз јак ветар и доста траве у води, пецање је било изузетно тешко. Уз логистичку подршку тренера и старијих такмичара, кадети су успели да остваре добар резултат без обзира на тешке услове.
 
IMG-20210711-WA0016.jpg

Састав тима који је пратио кадете чинили су тренери Милан Станковић и Лепомир Ђорђевић, двојица такмичара: Жељко Вуксић и Слободан Госта и два родитеља: Марко Петковић и Винко Милосављевић. Захваљујемо се на подршци управи клуба и родитељима на сарадњи.
Шесторица кадета ће у блиској будућности бити кандидати за висок пласман на следећем Државном првенству, а ускоро и озбиљан тим који ће ОСР Смуђ Пожаревац представљати дуги низ година.
 
ОСР "Смуђ"
Тренер М.Станковић

 

Tagovi

Komentari (0)