Гостовања Народног позоришта Ниш

Народно позориште Ниш ће у наредних недељу дана имати чак 4 гостовања од којих су два на фестивалима ,,Дани Зорана Радмиловића”  и ,,УПАД“.

Narodno_PozoristeNis.jpg

Представа ,,Деобе“ по роману Добрице Ћосића, у режији Југа Радивојевића, копродукција Српског народног позоришта, Народног позоришта Приштина са привременим седиштем у Грачаници и Народног позоришта Ниш, вечерас гостује у Крушевачком позоришту у 20 часова, а већ сутрадан у Македонском народном театру у Скопљу, такође у 20 часова.

Представа ,,Ана Карењина“ Л.Н. Толстоја, у режији Ирфана Менсура, учествује на фестивалу ,,Дани Зорана Радмиловића”  у позоришту Тимочке крајине ,,Зоран Радмиловић” у Зајечару 18. октобра у 20 часова, а представа ,,Шести октобар (прича о једном летовању)“ Тисе Милић, у режији Андреја Носова учествује на Фестивалу “УПАД“ у Студентском културном центру у Новом Саду 20. октобра у 20 часова.

До краја месеца, очекују нас и два гостовања у нашем театру. Гостовање Беоарта из Београда са представом ,,Аматери“ у режији Момчила Николића 20. октобра у 20 часова и гостовање Градског позоришта ,,Семберија” из Бијељине са представом ,,Иваново самоубисво“ у режији Давида Алића 24. октобра у 20 часова.

Премијера представе ,,Покојник“ Бранисава Нушића, у режији Жељка Ђукића је 30. октобра у 20 часова.

Tagovi

Komentari (0)