ГОЛФ - Завршена Српска аматерска лига 2021

Почевши од априла када jе одржано прво коло, током такмичарске сезоне 2021 на терену Голф клуба Београд одржано jе укупно пет кола Српске аматерске лиге, коjа се налазе на календару турнира за бодовање на Светском аматерском голф ранкингу. 

У периоду од априла до октобра, сериjа турнира поред играча из Србиjе окупила jе играче из Аустриjе, Бугарске, Данске, Италиjе, Кипра, Русиjе и Словениjе. Наjбољи играчи ималу су могућност пласмана и сакупљања бодова на светскоj аматерскоj голф листи (WAGR). 

 Pobednici-Srpske-amaterske-lige-2021.jpg

Победници Српске аматерске лиге 2021

Играчи из Србиjе током пет кола сакупљали су бодове у укупном пласману и борили се за прво место у своjоj узрасноj категориjи. Услов за укупни пласман било jе учешће на наjмање три од пет турнира. 

У категориjи до 16. година прво место заузео jе Вукашин Сутуровић, испред Андреjа Димитриjевића и Константина Стоjковића. Код девоjчица у истоj категориjи, Зара Кораћ заузела jе прво, Миа Алексић друго место.

У категориjи играча до 21. године, триjумфовао jе Матеj Станић. Друго место освоjио jе Никола Боjанић, док jе на трећем Андриjа Грацун. Матеjа Белошевац и Тамара Палковљевић су наjбоље пласирани играчи у категориjи до 30 година. Леа Кањух заузела jе друго место у истоj категориjи.

У категориjи мушкараца преко 35 година прво место припало jе Радомиру Белошевцу, док jе на другом месту завршио Илиjа Столица, као и Дарко Тошић на трећем месту.

Tagovi

Komentari (0)