Борис Комненић добија свој Легат у Билећи

Завичајни клуб „ОСВИТ“ Билећа, у сарадњи са Народним позориштем у Београду и Домом културе „Јевто Дедијер" у Билећи, у петак, 3. септембра 2021. године, са почетком у 19:30 часова, организује омаж прерано преминулом филмском, позоришном и телевизијском глумцу Борису Комненићу под називом ГОСПОДИН ГЛУМАЦ.

 SIF_0891.jpg


У знак сећања на првака драме Народног позоришта у Београду, у фоајеу Дома културе „Јевто Дедијер" биће приређена изложба из живота и стваралаштва славног глумца што ће истовремено бити и званично отварање Легата Борис Комненић док ће Велика сцена Дома бити названа његовим именом.

Уз велико разумевање породице Бориса Коменића, ангажман Народног позоришта и Борисових пријатеља Легат ће бити опремљен аутентичним материјалима који ће подсећати на њега. Народно позориште је за ову прилику и сећање на Бориса Комненића уступило филм посвећен њему који ће бити приказан на комеморативном скупу.

Борис Комненић је искрено волио Билећу и радо свраћао, а посебну љубав и емоције гајио је према Требишњици.
Велика дела вечно живе. Борис је оставио дубок траг у вечности са чим смо добро упознати. Незаборав је оно што Борису дугујемо и сигурни смо да ћемо заједно истрајати у настојању да тај дуг достојанствено одужимо.

 

МАРКЕТИНГ НАРОДНОГ ПОЗОРИШТА

Tagovi

Komentari (0)