БГ ВОДОВОД - СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

Због планираних радова на водоводној мрежи на општини Стари град, у уторак 23.06.2020. године, од 07:00 до 24:00 сата, без воде ће остати потрошачи у блоку оивиченом следећим улицама: Тадеуша Кошћушка, Узун Миркова, Краља Петра и Господар Јевремова.

 bg_vodovod_2.jpg

За најнужније потребе за пијаћом водом обезбеђене су ауто-цистерне.

Молимо потрошаче да припреме неопходну залиху воде за пиће и основне потребе.

Због планираних радова на водоводној мрежи на општини Палилула, у уторак 23.06.2020. године, од 08:00 до 16:00 сати, без воде ће остати потрошачи у следећим улицама: Трг ослобођења (од Бранка Радичевића до броја 5), Визељска, Занатска и Карловачке митрополије.

Због планираних радова на водоводној мрежи на општини Палилула, у понедељак 22.06.2020. године, од 08:00 до 16:00 сати, без воде ће остати потрошачи у следећим улицама: Братства и јединства (од Јулије Делере до Беле Бартока), Беле Бартока (од Братства и јединства до Привредних питомаца) и околне улице.

За најнужније потребе за пијаћом водом обезбеђене су ауто-цистерне.

Молимо потрошаче да припреме неопходну залиху воде за пиће и основне потребе.

 

За све додатне информације потрошачи се могу обратити Контакт центру ЈКП „Београдски водовод и канализација” на телефон 3 606 606, а информације о планираним радовима и кваровима на мрежи могу се потражити и на нашој web адреси www.bvk.rs.

 

 

СЛУЖБA ЗА КОМУНИКАЦИЈУ И КООРДИНАЦИЈУ ОДНОСА СА ЈАВНОШЋУ

Tagovi

Komentari (0)