АТЛЕТИКА: ПРИJАВЕ ЗА ВОЛОНТЕРЕ

Светско атлетско првенство у дворани Београд22, позива волонтере да се приjаве за рад на организациjи наjвећег атлетског такмичења икада одржаног у Србиjи.

volonteri.JPG

Овакав догађаj се не може успешно организовати без подршке великог броjа волонтера. Приjаве за волонтирање се отвараjу 5. маjа, а биће затворене 30. децембра.

Сви заинтересовани се могу приjавити путем саjта Светског атлетског првенства у дворани Београд22 на адреси wабелграде22.цом. Приjаве су отворене за све држављане Републике Србиjе стариjе од 15 година и све стране држављане, коjи се према законодавству своjе државе сматраjу пунолетним.

Циљ нам jе да привучемо што више младих људи. Кроз волонтирање на Светском атлетском првенству у дворани Београд22 ће им бити пружена прилика да стекну ново искуство, нове приjатеље и да раде у великом и сложном тиму, са идеjом да се посао обави на што бољи начин. Кроз све то долази и до пуно осмеха, дружења и прелепих успомена, коjих ће бити већ кроз припреме за такмичење, радионице и тим билдинге. – рекла jе Маjа Антонић менаџер сектора Волонтери.

Планирано jе да на организациjи Првенства волонтери буду ангажовани у 11 различитих сектора.

Београд ће бити домаћин Светског атлетског првенства у дворани од 18. до 20. марта идуће године, у Штарк арени.

Tagovi

Komentari (0)