АТЛЕТИКА: Брзином до Звезда на jош три општине

Српски атлетски савез поред развоjа атлетике и стварања шампиона, тежи да развиjе култ друштвене одговорности и помогне унапређење школског спорта у Србиjи кроз активно укључивања проjекта Теленор Брзином до звезда у редован годишњи програм.

TBDZ 3.jpg

Теленоров караван Брзином до звезда, ове недеље звезданим стазама “протутњао” jе општинама Нови Пазар, Нови Београд и Младеновац.

Кроз дружење и надметање у дисциплини спринт на 40 м акциjама се одазвао велики броj школа где су кроз узбудљива такмичења одабрани финалисти и победници своjих општина и градова. 

Придржаваjући се свих прописаних мера уз стриктну контролу жеља и мотив малих такмичара (звездица) био jе на наjвишем нивоу, што се видело по доста изjедначеним тркама и жељи да се дође до циља.

Победници на општини Младеновац били су Милица Jовановић (ОШ Свети Сава) и Алекса ЛУкач (ОШ Момчило Живоjиновић), на Новом Београду, шампиони су постали  Зоjа Мандић(ОШ Младост) и Деjан Вуjовић (ОШ Књегиња МИлица) док су код малих новопазараца наjуспешниjи били Белма Колашинац (ОШ Рифат Бурџевић Тршо) и Али Хасановић (ОШ Ћамил Сиjарић).

Компаниjа Теленор спремила jе вредан фонд награда за оваj циклус, а посебна изненађења представници ове компаниjе припремили су за учеснике Теленор супер финала овог циклуса.

Нови изазови  за финалисте очекуjе их у jуну месецу на градском Теленор супер финалу. Караван Брзином до звезда наставља своjу мисиjу акциjама на општини Звездара (27.4), у Панчеву (29.4) и у Сурчину (28.4).

Tagovi

Komentari (0)