АТЛЕТИКА - 7 дана до Belgrade Indoor Meeting-a

Београд jе био домаћин великих планетарних атлетских такмичења и спортиста коjи су мењали историjу. Српска престоница поносна jе што ће ову традициjу наставити и током 2024. године. Кроз српску атлетску “лепотицу”, Атлетску дворану, jединствену на Балкану, продефиловаће планетарни и европски асови краљице спортова, рекордери, осваjачи одличjа са наjвећих такмичења.

7-DAYS.jpg

Девети по реду митинг „краљице спортова“ у нашоj престоници, ове године одржаће се у уторак 13. фебруара у Атлетскоj дворани на Бањици са почетком у 16.30 часова.

Учешће на Белграде Индоор Меетинг-у потврдио jе двоструки светски шампион у бацању кугле у дворани (2016. 2018.) и осваjач бронзане медаље на Светском првенству у дворани у Београду 2022, Том Wалсх са Новог Зеленда. Тако да нас без сумње очекуjу хици преко 22 метара,а раме уз раме уз њега бацаће и наш Асмир Колашинац.

Занимљиво такмичење очекуjе нас и у скоку удаљ код жена, где ћемо на залетишту имати актуелну вицешампионку Европе у дворани, Ларису Лапићино из Италиjе коjа ће такмичити заjедно са нашом Милицом Гардашевић.

Радио телевизиjа Србиjе (РТС) обезбедила jе директан пренос митинга, а митинг ће моћи да се прати и уживо на yоутубе Европске атлетике и Српског атлетског савеза.

Tagovi

Komentari (0)