Амбасадор САД у посети Суботици

Градоначелник Суботице Богдан Лабан разговарао је данас са амбасадором Сједињених Америчких Држава у Србији, Ентонијем Годфријем. Након сусрета у Зеленој сали Градске куће, којем је присуствовала и секретар Секретаријата за друштвене делетности Јасмина Стевановић, градоначелник Лабан и амбасадор Годфри обишли су Амерички кутак, у Градској библиотеци Суботица.

 13086_1.jpg

Амбасадор Годфри је, обраћајући се медијима, изразио захвалност на великом интересовању за његову посету Суботици и истакао да је у разговору са градоначелником информисан о економији и напретку овог региона.

– Чули смо и планове за наредни период и надам се да ће се наша сарадња са овим лепим градом наставити – казао је Годфри.

Градоначелник Лабан је нагласио да је имао изузетну част и задовољство да се састане са амбасадором САД Ентонијем Годфријем.

– Упознали смо његову екселенцију са суботичким начином живота, са нашим економским развојем и просперитетом. Планирамо да обиђемо све знаменитости у граду, као и Амерички кутак у Градској библиотеци – рекао је Богдан Лабан.

У оквиру посете Суботици, амбасадор Годфри са сарадницима обишао је и суботичку Синагогу и Јеврејску општину Суботица.

Tagovi

Komentari (0)