Отворен скејт парк и фитнес центар у румском насељу Кудош

На игралишту у Лењиновој улици 10.8.2019. је свечано отворен први скејт парк у нашем граду. У одличној атмосфери, најбољи возачи из целе Србије демонстрирали су најмлађим Румљанима вештину вожње скејта, BMX-а и ролера.

 dtdtd_590_393_100.jpg

 

Велики број деце из Кудоша и околних румских насеља, која су данас дошла да виде најбоље српске скејтере на делу, потврда је да је Општина Рума учинила праву ствар реализацијом пројекта изградње скејт парка и фитнес центра на игралишту у Лењиновој улици, оценио је први човек румске општине Слађан Манчић.

„Оно што смо обећали смо и учинили. Обезбедили смо нове садржаје на игралишту у Лењиновој улици на задовољство великог броја деце која су то, очигледно, жељно очекивала. Сјајна слика вечерас у Руми, дошли су људи који су вични у вожњи скејта и БMХ-а, имали су, и те како, шта да покажу, програм је употпунила музика, видим да су се људи лепо забављали. Ово ће сигурно бити лепо место за дружење најмлађих суграђана, неки од њих ће возити, неки, можда само гледати, али једно је сигурно да ово није крај општинских улагања, јер ћемо врло брзо овде поставити још једно дечије игралиште“, изјавио је председник Манчић.

Вишеструки државни првак у вожњи BMX-а, Милан Бабић, пресрећан је што скејт паркови више нису привилегија само великих градова.

Tagovi

Komentari (0)