ЈП ПУТЕВИ СРБИЈЕ:  СВИ ДРЖАВНИ ПУТЕВИ СУ ПРОХОДНИ!

ЈП „Путеви Србије" обавештава јавност да су сви државни путеви I и II реда у Републици Србији као и прилази граничним прелазима проходни.

 naplatne_stanice_18-min.jpg

24.03.2020. СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ - 14.33

 

  • Саветује се опрез приликом вожње и прилагођавање брзине кретања условима на путујер се, према упозорењу Републичког хидрометеоролошког завода, до среде, 25.03.2020. године, очекује стварање снежног покривачау већини крајева Србије, а посебно на планинама и у нижим пределима источне Србије. Формирање снежног покривача очекује се и на територији Београда. Данас, 24.03.2020. године, услед јаког ветра, очекује се стварање снежних наноса, нарочито на истоку Србије и у планинским пределима. Слабљење и постепени престанак снежних падавина очекује се током дана у среду, 25.03.2020. године. Екипе путара су на терену и спремне су да реагују по потреби. Возачима саветујемо да без зимске опреме и ланаца не крећу на пут, а уколико се одлуче на путовање, треба да возе опрезно и пажљиво
  • Рашка-Нови Пазар, на мосту „Бањска петља“ (улаз у Нови Пазар), завршени су радови, мост је отоврен и саобраћај се одвија нормално.
  • Mост преко реке Тамиш, код места Орловат, обустава саобраћаја због радова на редовном одржавању,од 21.03.2020. године до 20.08.2020. године.
    Алтернативни путни правци за возила која се крећу из правца Зрењанина и Перлеза ка Томашевцу, Уздину и Ковачице преко места Орловат, упућују се на државни пут II A реда број 129, Фаркаждин – Ковачица, а возила која се крећу из правца Падине и Ковачице ка месту Орловат, и даље према Зрењанину, упућују се на државни пут II A реда број 129, Фаркаждин - Перлез.
  • Кладово – Брза Паланка, oд 23.3.2020.г. до 1.6.2020.г., – обустава саобраћаја због радова на реконструкцији моста у Грабовици.Алтернативни путни правац за путничка моторна возила су локалне улице у месту Грабовица, док ће саобраћај за сва теретна моторна возила (камионе, камионе са приколицом, шлепере) и аутобусе бити преусмерен на следеће алтернативне путне правце: Неготин – Штубик, Клокочевац – Поречки мост и Поречки мост – Кладово.
  • На наплатним станицама на аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.

 

Саветујемо да сви учесници у саобраћају, због своје безбедности и безбедности других учесника у саобраћају, поштују саобраћајне прописе и прилагоде брзину кретања условима на путу.

 


ЈП „ПУТЕВИ СРБИЈЕ“

Tagovi

Komentari (0)