ОДБОЈКА: Градоначелник Суботице приредио приjем за Зорана Гаjића и Ђулу Мештера

ОДБОJКАШКИ САВЕЗ СРБИJЕ

 

 IMG-6c082f0fadb1b1c8532e130374afb528-V.jpg

 

Богдан Лабан, градоначелник Суботице, приредио jе данас у Градскоj кући приjем за Зорана Гаjића, председника ОСС, и Ђулу Мештера, потпредседника ОСС. Приjему су присуствовали Немања Симовић, члан Градског већа Суботице задужен за спорт и омладину, Горан Маринковић, в.д. генералног секретара Спортског савеза Србиjе, Душан Гуслов, председник ОК Спартак из Суботице, и Лазар Марковић, потпредседник ОК Спратак.

Image00001.jpg

На састанку jе разговарано о Суботици као одбоjкашким центрум, коjи има два члана Банка Поштанска штедионица Супер лиге и у женскоj и у мушкоj конкуренциjи. Жеља jе да се успостави боља сарадња и да град Суботица буде домаћин међународних репрезентативних мечева, пошто су се у суботичкоj хали стекли много бољи услови увођењем климатизациjе. Постугнут jе договор да Град Суботица и ОСС заjедно пруже подршку МОК Спартак на европскоj сцени, пошто jе суботички суперлигаш био трећи у првенству и изборио пласман у ЦЕВ Куп Изазивача 2019.

Зоран Гаjић, председник ОСС, jе током дана био и на тренингу одбоjкаша Спартака и разговарао са њима о играма у прошлоj сезони и будућим плановима.

 

 

Новица Сарић 

Портпарол

 

Tagovi

Komentari (0)