ОДБОЈКА: Пионирке Србиjе у Врњачкоj Бањи до 19. jуна

ПИОНИРКЕ – III ЕП 2021.

 

Женска пионирска репрезентациjа Србиjе, играчице рођене 2006. и млађе, припремаjу се у Врњачкоj Бањи за III ЕП 2021, коjе ће се одиграти од 10. до 18. jула у Ниређхази у Мађарскоj и Хуменеу у Словачкоj. Немања Зекић, први тренер пионирки Србиjе, на припреме jе позвао 16 играчица.

 PIONIRKE SRBIJE U VB.jpg

На списку су:

ТЕХНИЧАРИ: ТЕОДОРА КРИЧКОВИЋ (СК ВОЛЕJ, НОВИ САД), МАJА ОСТОJИЋ (СПАРТАК, СУБОТИЦА) И ВИДА МАТОВИЋ (ВИЗУРА) 

КОРЕКТОРИ: ЕМА ПЕТКОВИЋ (ДУНАВ ВОЛЕJ, НОВИ САД) И АНЂЕЛА ВЕСЕЛИНОВИЋ (УБ) 

ЛИБЕРА: ДАНИЦА РУЖИЋ (РУМА) И МИЛИЦА БУРКА (НС ВОЛЕJ ТИМ, НОВИ САД).

БЛОКЕРИ: JОВАНА АНТИЋ (СРЕМ, СРЕМСКА МИТРОВИЦА), ЂУРЂА СТАНОJЕВИЋ (АС, БЕОГРАД) И БОJАНА МИЉЕВИЋ (ПАРТИЗАН).

ПРИМАЧИ: АНА МИХАJЛОВИЋ (СРЕМ, СРЕМСКА МИТРОВИЦА), САРА МАРИНКОВИЋ (ОМЛАДИНАЦ, НОВИ БАНОВЦИ), СОЊА ДАНИЛОВИЋ (ТЕНТ, ОБРЕНОВАЦ), МИНА СТАНОJЕВИЋ (СРЕМ, СРЕМСКА МИТРОВИЦА), JАНА САМРАЏИЋ (БЛОК АУТ, БЕОГРАД) И МИЛИЦА ВИДАЧИЋ (КЛЕК ЗРЕЊАНИН, КЛЕК).

 

Пионирке Србиjе ће у Врњачкоj Бањи тренирати до 19. jуна, када jе предвиђен одлазак у Обреновац, где ће обавити други део припрема.

Пионирке Србиjе одиграће први меч у Б групи III ЕП 2021. у Хуменеу против Хрватске у оквиру 1. кола, у суботу, 10. jула од 20.00 часова. Србиjа ће у 2. колу, у недељу, 11. jула, од 20.00 часова играти против Италиjе, а у 3. колу, у понедељак, 12. jула против Бугарске од 20.00 часова. Пионирке Србиjе ће у 4. колу, у среду, 14. jула играти против Словачке од 17.30 часова, а у последњем, 5. колу, у четвртак, 15. jула од 15.00 часова против Румуниjе.

Пласман у полуфинале, коjе ће се одиграти у Ниређхази, избориће по две првопласиране селекциjе из обе групе, док ће 3. и 4. селекциjе играти у разигравању за пласман од 5. до 8. места у Хуменеу.

III ЕП 2021. у конкуренциjи пионирки (до 16 година) одиграће се од 10. до 18. jула у Ниређхази у Мађарскоj и Хуменеу у Словачкоj.

 

 

 

    Новица Сарић

 

Tagovi

Komentari (0)