ОДБОЈКА - ОДБОJКА ЗОВЕ – МОJ ПРВИ СМЕЧ

ОСС – „ОДБОJКА ЗОВЕ – МОJ ПРВИ СМЕЧ“

 

Зоран Гаjић, председник Одбоjкашког савеза Србиjе, посетио jе полазнике кампа “Моj први смеч” у Кикинди заjедно са Николом Лукачем, градоначелником Кикинде. У спортском центру Jезеро у Кикинди, у две смене, до 14. jула тренираће више од 150 дечака из свих краjева Србиjе.

KI 7.jpg

- Дом ученика и дворана Jезеро пружаjу одличне услове за смештаj и рад млађих репрезентативних селекциjа, кадетских и пионирских. Разматрали смо могућност организовања “стреет воллеy” турнира, али и званичног у одбоjци на песку за оваj део Баната и Воjводине. – нагласио jе Зоран Гаjић.

KI 2.jpg

- Пружа нам се прилика да мотивишемо децу да се баве спортом. Одбоjка jе jедан од наших наjтрофеjниjих спортова, па ће камп попут овог, али и евентуални боравак пионирских и кадетских репрезентациjа на припремама додатно афирмисати одбоjке у нашоj средини. – истакао jе Никола Лукач, градоначелник Кикинде. 

Приjему код градоначелника Кикинде присуствовали су и Петар Богуновић, председник ОСВ и потпредседник ОСС и Зоран Олаjић, менаџер проjекта „Одбоjка зове – моj први смеч“.

Одбоjкашки савез Србиjе jе организовао летњи камп у Кикинди у оквиру проjекта „Одбоjка зове – моj први смеч“.

Кампом руководи стручни тим Одбоjкашког савеза Србиjе, уз асистенциjу тренера учесника у проjекту „Моj први смеч“.

Проjекат „Одбоjка зове – моj први смеч“ спроводи ОСС, уз подршку Регионалних одбоjкашких савеза, УОКПЛ, УОКРЛ, УОСС и УОТС, а планирана jе реализациjа на целоj териториjи Републике Србиjе.

 

Tagovi

Komentari (0)