ОДБОЈКА - Одржан Међународни Street Volley турнир у Апатину 

ВЕСТИ ИЗ ОСС – STREET VOLLEY АПАТИН

У Апатину jе у суботу, 1. jуна, одржан традиционални међународни турнир у Стреет Воллеy-у за децу узраста од 9 до 16 година, у организациjи ОК Апатин и уз подршку Одбоjкашког савеза Србиjе и регионалног Одбоjкашког савеза Воjводине.

 sva7.jpg

У центру града, на Тргу Николе Тесле и у улици Српских владара, на 35 одбоjкашких терена, преко 2500 деце у 440 екипа из 42 клуба уживало jе у целодневноj игри и дружењу. 

Турниру су присуствовали Петар Богуновић, потпредседник ОСС, и председник ОСВ, Бранко Маjкић, генерални секретар ОСВ, Милан Вуjачић, координатор међународних такмичења ОСС, Един Шкорић, тим менаџер млађих репрезентативних категориjа, као и многи други представници одбоjке у Србиjи. 

Матиjа Милановић, млади репрезентативац Србиjе и промотер турнира, заиграо jе одбоjку са децом и том приликом им поделио лепе поклоне Одбоjкашког савеза Србиjе и медаље "Трофеjа Одбоjкица", фестивала коjи jе пружио подршку и узео учешће на овом прелепом догађаjу. 

На краjу, 105 наjбољих екипа jе добило медаље и трофеjе од организатора за остварени успех на турниру, а подељене су и дипломе за наjбоље индивидуалне учеснике.

У организациjи турнир су поред Одбоjкашког клуба Апатин и подршке при реализациjи Покраjинског секретариjата за спорт и омладину, Одбоjкашкг савеза Србиjе и Воjводине, учествовали и Спортски савез општине Апатин, Скупштина општине Апатин, Cvetex спортска опрема, Лукс Београд, Weber и Био Пинћир.

Tagovi

Komentari (0)