ЕВРОПСКИ АТЛЕТСКИ БИЗНИС ФОРУМ

 

ФРАНКФУРТ, 27.-29.10.2017. ГОДИНЕ

 

Sleva Goran Čegar.jpg 

У организацији Европске атлетске асоцијације (ЕАА) у Франкфуту је у току Европски атлетски бизнис форум, који се реализује од 27. до 29. октобра 2017. године.

 

Током реализације форума којем присуствују представници атлетских федерација из целе Европе и организатори великих атлетских догађаја из целог света (маратона, полумаратона, уличних, трајал трка) говориће се о стању тркачког покрета у свету, перспективи и програму трчање за све (Running for ALL).

 

Форум је отворио председник Европске атлетске асоцијације Свеин Арне Хансен, присутнима су су обратили Оливиер Герс представник ИААФ, председник асоцијације за маратонске у уличне трке (АИМС) Пако Борао, Тад Хајано директор Токио маратона, Ник Бител представник Лондонског маратона и многи други говорници.

 

Форуму испред Атлетског савеза Србије присуствују Предраг Момировић, менаџер савеза и Горан Чегар, координатор атлетских трка изван стадиона, поред којих из Србије присуствују представници Београдског маратона (Дејан Николић и Никола Маринковић) и Новосадског маратона (Милан и Димитрије Долга).

 

Г.Чегар

Франкфурт, 27.10.2017.

Tagovi

Komentari (0)