ЈОШ ДВА ПРИЗНАЊА ЗА ОСР СМУЂ

Кадети у категорији најбоље младе селекције и Лепомир Ђорђевић у категорији најбољи тренер
 
IMG-a85151d506004bc1c96c130cdc09ce35-V.jpg
 
Дана 23.децембра 2022 у свечаној сали зграде Начелства, по 56. пут је у организацији листа "Реч народа" и Спортског савеза града Пожаревца, одржана је свечаност поводом избора најуспешнијих спортиста нашег града. У оквиру ове традиционалне манифестације, осим спортистима који су у минулој сезони остварили најбоље резултате, награде су додељене и заслужним тренерима и спортским радницима и установама, а све присутне поздравили су председник Спортског савеза Пожаревца Златан Костић, извршна директорка НИПД "Реч народа" Андријана Максимовић и градоначелник Саша Павловић.
 
Када је реч о ОСР "Смуђ" из Пожаревца, вредна признања и титуле за кадете у категорији најбоље младе селекције остварили су Коста Радосављевић, Павле Крстић, Димитрије Петковић и Никола Милисављевић. Подсећамо, ово је седми пут да нека екипа, такмичар и тренер нашег клуба добија ово ласкаво признање! 
 
За изузетне успехе и тренерске резултате награђен је и тренер ОСР "Смуђ" Лепомир Ђорђевић, дугогодишњим и преданим радом довео је младе до самог врх домаће спортско-риболовачке сцене. 
 
20221223_124459.jpg
 
Треба нагласити да је "Смуђ" у последњих девет година изродио чак 28 државних репрезентативаца, чиме мало која риболовачка спортска организација може да се похвали. 
 
Руководство, тренери и такмичари ОСР "Смуђа" захвални су Спортском савезу, листу "Реч народа" и самом граду Пожаревцу на чињеници да су препознали наш труд и залагање. Уверени да најзначајнији успеси наших спортиста тек следе, користимо прилику да свима пожелимо срећну и успешну 2023. годину.
 
 
Б И С Т Р О!

Tagovi

Komentari (0)