Повратак на листу

Zlatara Nerandžić

Zlatara Nerandžić

Zlatara Nerandžić

Централа
Маршала Бирјузова br.34

Телефон
011 33 43 917
064 21 400 55

anerandzic@yahoo.com

www.burme-nerandzic.rs

Јединствена радња прелепо израђеног и дизајнираног накита од злата и сребра.

Златара Неранџић постоји од 2003. године и смештена је у једном од најлепших делова старог београда, на углу улице царице Милице и улице Маршала Бирјузова.

Вишедеценијска традиција породичних златара која датира из 20-тих година прошлог века гарантује јединствено искуство куповине и израде накита од племенитих метала. Наша златара располаже накитом за све прилике, нуди Вам савршен накит за Вас и Ваше најближе, као и за све битне датуме у Вашем и животима Ваших најближих.

Спојили смо године искуства и дугу традицију да бисмо Вам пренели сву лепоту преданог рада за израду најквалитетнијег накита што уједно представља гаранцију квалитета сваког комада нашег накита.

Без бриге! Ако још увек немате бурме или веренички прстен за Ваш најлепши дан, златара „Неранџић” се побринула за то. Ваше најдраже прстење ћете добити у најлепшем паковању. Ваше бурме или веренички прстен бие пажљиво упаковани у специјално дизајнираним, луксузним кутијицама са дискретним логоом наше златаре.

У понуди имамо лепе примерке бурми и вереничког прстења за Ваш најлепши дан. Уз купљене бурме или веренички прстен добијате сертификат у којем су наведени финоћа злата и тежина израђених бурми, односно вереничког прстена, као и спецификација камена уколико га има на одабраном комаду накита. Овим окументом златара „Неранџић” вам гарантује квалитет производа који сте купили код нас.

Радно време:

Понедељак - Петак (10:00h - 18:00h), Субота (10:00h - 14:00h)

https://sr-rs.facebook.com/NerandzicZlatara

https://www.instagram.com/zlataranerandzic/?hl=sr

Фото галерија

Zlatara Nerandžić
Zlatara Nerandžić
Zlatara Nerandžić
Zlatara Nerandžić
Zlatara Nerandžić
Zlatara Nerandžić