Повратак на листу

Lounge bar BAZA

Lounge bar BAZA

Lounge bar BAZA

Централа
Владимира Гаћиновића 32, Дедиње, Београд

Телефон
+381 (63) 832 0312

vmsteamdoo@gmail.com

www.instagram.com/lounge_bar_baza

Lounge bar BAZA је новоотворено урбано место у граду као створено за уживање током целог дана. У лепом и мирном крају на Дедињу, очекује Вас богата понуда хране и пића за укусан доручак, ручак и вечеру. Иако смо тек недавно почели са радом, бар BAZA је постао једно од омиљених места у граду за дружење са пријатељима, колегама или вољеном особом. Ентеријер lounge bar BAZA уређен је у модерном, индустријском стилу који оплемењују бројни дрвени детаљи и интересантно осветљење.

На нашем менију налазе се разноврсне пасте, супе, меса, салате и десерти за најслађи завршетак оброка. За комплетан ужитак у омиљеном јелу препоручујемо да изаберете неко од врхунских вина из наше богате понуде. Са доласком вечери, lounge bar BAZA постаје савршено место за уживање у укусима врхунског пива, одличних домаћих ракија, ликера, као и популарних страних жестоких пића. Посебно издвајамо изврсну понуду коктела (10-12 врста) које за Вас спремају искусни коктел мајстори.

Такође, редовно организујемо промоције пића, по приступачним ценама. Када то пожелите можете нас посетити и са Вашим љубимцем, јер је бар BAZA pet friendly. Наше љубазно и професионално особље је увек ту да Вас срдачно дочека и угости. Пратите нас путем друштвених мрежа:
Facebook: https://www.facebook.com/loungebarbaza/

Instagram: https://www.instagram.com/lounge_bar_baza

Радно време:
сваки дан од 08:00h-24:00h Lounge bar BAZA, Владимира Гаћиновића 32, Дедиње, Београд

Фото галерија

Lounge bar BAZA
Lounge bar BAZA
Lounge bar BAZA
Lounge bar BAZA
Lounge bar BAZA
Lounge bar BAZA
Lounge bar BAZA