Повратак на листу

Хотел Дивчибаре

Хотел Дивчибаре

Хотел Дивчибаре

Централа
Дивчибаре бб, 14204 Дивчибаре

Телефон
+381 14 35 77 121
+381 14 35 77 127
+381 69 844 90 50 (индивидуалне и групне резервациjе)

htdvujicdivcibare@gmail.com

www.hoteldivcibare.rs

Хотел "Дивчибаре" је идеално место за организовање конгреса, семинара, радионица, презентациjа, пословних сусрета. Туристички обjекат је категорисан са три звездице, смештен у центру ваздушне бање, окружен боровом шумом, са погледом коjи осваjа сва чула…

Ресторан хотела је споj традиционалне и модерне кухиње. Доручак jе на бази шведског стола, док се ручак и вечера сервираjу по мениjу (избор од 3 врсте јела). Ресторан располаже са 300 места, а у његовом склопу jе и пространа ресторанска тераса коjа jе у функциjи током летње сезоне!

Наши гости могу уживати у базену и сауни хотела. За љубитеље спортских активности на располагању су 2 тениска терена са бетонском подлогом, 4 кошаркашка игралишта, 3 одбоjкашка терена, jедан рукометни терен и терен за мали фудбал у близини.

Хотел "Дивчибаре" располаже са 250 лежајева у 99 соба и 4 апартмана. Врсте соба: стандард соба (мини бар, ТВ, интернет, купатило са кадом, феном за косу и козметиком, површина око 18м2), family соба (поседује све исто што и стандард соба, површина око 22м2), twin соба (одвојени лежајеви, радни сто, као и опрему других соба, површина 20м2) и апартман (поред спаваће собе, поседује и дневни кутак за седење и одмор, ЛЦД ТВ и сву осталу опрему других соба, површина око 30м2).

Хотел "Дивчибаре" jе идеално место за организовање конгреса, семинара, радионица, презентациjа, пословних сусрета. У понуди jе неколико одлично опремљених сала за ову намену.

Фото галерија

Хотел Дивчибаре
Хотел Дивчибаре
Хотел Дивчибаре
Хотел Дивчибаре
Хотел Дивчибаре
Хотел Дивчибаре