Повратак на листу

Гостиона ГУРИНОВИЋ

Гостиона ГУРИНОВИЋ

Гостиона ГУРИНОВИЋ

Централа
Бајски пут 32, Суботица

Телефон
+381 (24) 554 934

office@gostionagurinovic.com

www.facebook.com/pages/category/Restaurant/Gostiona-Gurinovi%C4%87-1591642364256694/

Гостиона "Гуриновић" се налази у ужем центру Суботице, али је ипак довољно измештена од градске вреве, те пружа угођај мира и тишине. Пажљиво одабрано особље које је већим делом заједно са Иваном Гуриновићем, власником, још од 1991. године обновило познати ресторан "Елза", а потом основало и ресторан "Под торњем" у суботичкој Градској кући, од 2003. године и данас послује у гостиони "Гуриновић". Ову екипу красе бројна домаћа и инострана признања из домена угоститељства.

У амбијенту који подсећа на прошла времена, гостиона "Гуриновић" поред класичне трпезе и широке палете најквалитетнијих пића, нуди и велики избор помало заборављених традиционалних јела са ових простора, а којих се многи сећају са носталгијом из кухиња својих бака. Тајне ових јела чуване су и преношене с генерације на генерацију и с тога она чине незаборавно гастрономско искуство.

Гостиона "Гуриновић" може да прими 60 гостију у три климатизоване сале уређене у традиционалном бачком амбијенту. Има сеновиту цветну башту са 50 места и сопствени паркинг. Амбијент је прилагођен породичним и пословним ручковима, свечаностима, пријемима, свадбама, а на захтев гости се услужују по catering систему.

Отворена сваког дана од 12:00 часова, осим недељом, гостиона "Гуриновић" прима госте до 21:00 час.

Фото галерија

Гостиона ГУРИНОВИЋ
Гостиона ГУРИНОВИЋ
Гостиона ГУРИНОВИЋ
Гостиона ГУРИНОВИЋ
Гостиона ГУРИНОВИЋ
Гостиона ГУРИНОВИЋ

Документа

Гостиона ГУРИНОВИЋ

Jelovnik i karta pica.doc