Повратак на листу

DIV BETONSKI PRAGOVI DOO

DIV BETONSKI PRAGOVI DOO

DIV BETONSKI PRAGOVI DOO

Централа
Душана Тривунца бр.31, 18360 Сврљиг

Телефон
+381 18 41 55 100
+381 63 461 237
факс +381 18 821 270

dcs@divgroup.eu

www.divgroup.eu/

ПД ДИВ БЕТОНСКИ ПРАГОВИ ДОО СВРЉИГ основано је септембра 2011.године, као једночлано друштво са ограниченом одговорношћу, са 100% удела фирме (тада) „DIV tvornica vijaka d.o.o. „ а сада „DIV GRUPA d.o.o. za usluge“.

Приликом оснивања друштва, главни циљ био је комплетирање понуде у делу производа за горњи строј железничке пруге, што до тог тренутка ни једна фирма у земљи и окружењу није имала у својој понуди.

Након оснивања, урађена је пробна производња и све неопходне анализе код домаћих и иностраних института и акредитационих кућа, обезбеђене неопходне дозволе за производњу и уградњу и сви потребни сертификати.

Први уговор склопљен је за испоруку прагова у Бугарској, за реконструкцију дела пруге Димитровград-Свиленград, а затим и за инфраструктурни пројекат модернизације пруге Семтември-Пловдив.

У Србији је прва испорука била за инфраструктурни пројекат реконструкције и модернизације дела пруге на линији Београд-Ниш, деоница Гиље-Ћуприја-Параћин.

Након тога, започели смо сарадњу са руским железницама, фирмом „RZD International“, где смо реализовали неколико уговора – испоруке прагова са прибором за деонице: Београд-Панчево, Ресник-Ваљево, Жежељев мост, док је у току реализација уговора за испоруке прагова за деоницу пруге Стара Пазова-Нови Сад.

Испоручиоци смо прагова и колосечног прибора и другој фирми која ради рекострукцију пруге Београд – Будимпешта, „China Railway International“, за деоницу Београд Центар-Стара Пазова.

Такође, испоручивали смо прагове са прибором за веће инфраструктурне пројекте фирми „STRABAG“, - за реконстукцију пруге Битола-Кременица, као и за изградњу јавне железничке пруге од постојеће пруге Смедерево-Мала Крсна до Луке Смедерево.

Наши прагови уграђени су и у деонице пруге Св.Иван Жабно-Градец, и Дуго Село-Крижевци у Републици Хрватској.

Испоручивали смо, и испорујемо прагове са прибором и колосечни прибор и Инфраструктури железнице Србије - за готово све веће пројекте у земљи, колосечни прибор фирми „Beoconcept MIN“, бетонске прагове са прибором фирми „Colas Rail“...

Крајем прошлог месеца произвели смо и испоручили 1.000.000-ити праг.

С обзиром на квалитет материјала који се користи за производњу бетонских прагова као и модерну технологију, није било рекламација на квалитет наших производа.

Неке од земаља где испоручујемо своје производе: Хрватска, Немачка, Италија, Мађарска, Аустрија, Белгија, Турска, Шпанија, БиХ, Словенија, Македонија, Шведска, Румунија, Бугарска, Чешка, Словачка, Француска...

 

Кратка презентација.

ПРОИЗВОДНИ ПРОГРАМ



Фото галерија

DIV BETONSKI PRAGOVI DOO
DIV BETONSKI PRAGOVI DOO
DIV BETONSKI PRAGOVI DOO
DIV BETONSKI PRAGOVI DOO
DIV BETONSKI PRAGOVI DOO
DIV BETONSKI PRAGOVI DOO

Документа

DIV BETONSKI PRAGOVI DOO

Catalog_Div_railway.pdf