Топола
Туризам

Датум одржавања: Последњи викенд јула

Место одржавања: Владичин Хан

 

Overload је музички фестивал који траје 2 дана. Oдржава се на простору Спортског центра „Куњак“, који својом амбијенталном целином даје посебну драж овом дешавању. Обилује разноврсним музичким програмом на коме наступају најпопуларнији извођачи са наших простора из света рока, попа, домаћи бендови у успону и ди-џејеви.За све посетиоце, улаз је бесплатан.

12247897_546402352176037_1065088912709486214_o.jpg

Програмска шема фестивала је богатија новим садржајима из године у годину. Ове године, организована је мајсторска радионица гитаре и изложба фотографија на тему „Overload“.

FC__0645.JPG

У једном делу Спортског центра, обезбеђује се камп за фанове фестивала који се ту стационирају за време његовог одржавања. Сви кампери имају могућност  целодневног бесплатног боравка и коришћења олимпијског базена, који  је у склопу комплекса Спортског центра. Верни посетиоци музичког фестивала су и бајкери из Србије, Македоније и Бугарске. Мото журка, дефиле бајкера, као и бајкерске игре, садржаји су који употпуњују, обогаћују  и доприносе популаризацији овог фестивала.

IMG_0023.JPG

Мисија фестивала је да чува, пласира и промовише вредност рока, поп музике и других музичких праваца ипостане престижни фестивал овог типа у региону, препознатљив и аутентичан уз стварање повољног амбијента који би привукао што већи број посетилаца и туриста из земље и иностранства.